$39.47 €42.18
menu closed
menu open
weather +10 Киев

Елена Зеленская объяснила, почему ее страница в Facebook была заблокирована

Елена Зеленская объяснила, почему ее страница в Facebook была заблокирована Елена Зеленская сообщила, что ее страница в Facebook два дня находилась "в зоне турбулентности"
Фото: olenazelenska_official / Instagram

Страница первой леди Елены Зеленской в Facebook была создана 27 января, а спустя два дня оказалась заблокированной.

Первая леди Украины Елена Зеленская объяснила, что ее страница в Facebook была заблокирована из-за "подозрительной активности". Об этом Зеленская 30 января написала в Instagram.

"Моя новая страница в Facebook уже два дня в зоне турбулентности. А вчера из-за зафиксированной "повышенной подозрительной активности" профиль вообще был заблокирован. Сейчас все сообщения восстановили, но на всякий случай дублирую сообщение еще и здесь", – сообщила она.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Моя новостворена сторінка у Facebook вже 2 дні в зоні турбулентності. А вчора через зафіксовану «підвищену підозрілу активність» акаунт узагалі був заблокований. Наразі всі дописи відновили, але про всяк випадок дублюю допис ще й тут * ——— Сьогодні разом з очільниками Черкащини та Київщини Романом Боднаром і Олексієм Чернишовим обговорили поточний стан системи шкільного харчування та домовилися про наступні кроки. * Вже на кінець лютого матимемо детальний план пілотного проекту для черкаських шкіл. Комплексна програма впровадження збалансованого харчування буде спрямована насамперед на забезпечення у раціоні учнів достатньої кількості молочних і кисломолочних продуктів. Ідеться не лише про цільне молоко, а й про йогурти, ряжанку, кефір, сир. У багатьох країнах ЄС така практика існує вже кілька десятиліть, а корисний вплив доведений дослідженнями стану здоров’я дітей. До речі, свого часу ця програма існувала і в деяких регіонах України. Тож спробуємо відновити. * У школах Київщини запланували перевірити якість води, бо є скарги. Аудит хочемо провести із залученням і учнів, і дорослих, щоб паралельно дізнатися, задоволені вони чи не дуже меню їдалень, продуктами, з яких готують страви. А також визначити школи, що потребують першочергової уваги, зокрема ремонту та оснащення харчоблоків, і ті, успішний досвід яких варто масштабувати на рівні області для забезпечення понад 223 тисяч школярів якісним і корисним гарячим харчуванням. * А ще – добрі новини для школярів Вишневого. Голова Київської ОДА Олексій Чернишов запевнив, що наступного місяця проблемний корпус-довгобуд міської школи * 1, який зводили майже 12 років, нарешті відкриють. Спасибі батькам, які зверталися до всіх інстанцій з проханням втрутитися, за наполегливість і стійкість. * Повертаючись до харчування * Наскільки, на вашу думку, доцільна/потрібна в раціоні школярів «молочка»? Чи є ідеї корисних снеків, які мають бути в асортименті шкільних буфетів?

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Первая леди Украины 27 января сообщила в Instagram, что завела аккаунт в Facebook. Вечером 29 января страница Зеленской в Facebook была недоступна.  Как проинформировали "Буквы", к утру 29 января под постом Зеленской от 27 января было более 4 тыс. комментариев. По наблюдению издания, большинство пользователей писали негативные отзывы в адрес Зеленской и ее супруга – президента Владимира Зеленского. 

В частности, пользователи упоминали о поездке семьи главы государства в Оманпентхаусе Зеленской в аннексированном Крыму, критиковали выбор одежды первой леди. Также первую леди спрашивали, почему "Квартал 95" не критикует Зеленского, и упрекали за ее перепост в Facebook 15 апреля 2014 года публикации российского пропагандистского ресурса LifeNews, в которой граждан просили за вознаграждение присылать информацию о перемещении украинских войск.

Утром 30 января страница Зеленской на Facebook вновь была доступной.