вернуться на
$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +15 Киев

Jerry Heil представила припев трека, с которым будет участвовать в нацотборе на "Евровидение 2020"

Jerry Heil представила припев трека, с которым будет участвовать в нацотборе на

Трек Jerry Heil для нацотбора посвящен вегетарианству


Фото: thejerryheil / Instagram

Украинская певица Jerry Heil заявила, что ее песня для нацотбора на "Евровидение 2020" еще не готова полностью, поэтому она будет публиковать кусочки.

Украинская певица Jerry Heil представила в Instagram припев трека, с которым будет участвовать в нацотборе на "Евровидение 2020".

"А это просто видео из Stories. Пока нет полного лирик-видео к песне, как и самой песни, буду постить кусочки! Бытует мнение среди людей "традиционного" питания, что веганы агрессивны: нападают на людей, которые едят мясные блюда, с доводами о вегетарианстве, которых никто не спрашивал и так далее. Не знаю, я таких не видела", – рассказала она.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

А це просто відео зі сторіз♥ * Поки немає повного лірик відео до пісні (і самої пісні * ), буду постити шматочки! . Побутує думка серед багатьох людей «традиційного» харчування (нагадую, що я ще два роки тому спокійно їла м’ясо — більше того, я з родини м’ясників), що вегани агресивні: нападають на людей, які їдять м’ясні страви, з аргументами про вегетаріанство, яких ніхто не запитував і тд. Не знаю... я таких не бачила. Був навіть зворотній випадок, коли продавець веганських солодощів (зверніть на це увагу) в моєму місті розповідав мені, що людина — хижак. І я дійсно не запитувала * я просто хотіла сироїдну цукерку * А ви зустрічали таких веганів? . P. S. Сходіть, будь ласка, потім в сторіз — обираємо обкладинку для треку #НЕБЕЙБІ *

Публикация от YouTube * JERRY HEIL (@thejerryheil)

Ранее певица писала, что именно с песней Vegan примет участие в нацотборе.

"Представляете, 2020-й объявлен годом веганов, вы знали? Как совпало, что именно эта тема мне болела так, что я решила написать трек Vegan для выступления на "Евровидении"? Что надоумило? Совпадение?" – написала Jerry Heil.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

УЯВЛЯЄТЕ * 2020 оголошено РОКОМ ВЕГАНІВ, ви знали? Я прочитала про це в @vogue_ukraine ! * Як співпало, що саме ця тема мені боліла настільки, що я вирішила написати трек #VEGAN для виступу на Євробаченні * Що напоумило? Співпадіння? * Інформацією зі мною щойно поділилася підписниця @itssnizhana! Дякую тобi! #пандатім * ♥ * Дякую також @vogue_ukraine за висвітлення соціально важливих тем! . * За чудесну зйомку дякую моїм улюбленим дівчатам @katiaklim & @anna_bezvuhliak та студії @light.studio.photo.space *

Публикация от YouTube * JERRY HEIL (@thejerryheil)

Jerry Heil выступит в первом полуфинале нацотбора 8 февраля.

Имя исполнителя, который представит Украину на "Евровидении 2020" в Нидерландах, станет известно в финале национального отбора 22 февраля. Его покажут телеканалы СТБ и "UA:Перший".